Promotuotteet

Mainostekstiilit ja brändituotteet ovat olennainen osa jokaisen yrityksen toimintaa. Ne antavat luotettavan ja ammattimaisen kuvan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Ne myös nostavat brändisi tunnettuutta ja toimivat yrityksesi liikkuvana mainoksena.

Alla on esimerkkejä tekstiileistä ja tuotteista, joita tarjoamme brändättynä yrityksesi logolla. Valikoima laajenee koko ajan, joten jos et juuri nyt löytänyt täältä etsimääsi tuotetta, niin ota yhteyttä ja katsotaan yrityksellesi sopiva tuote. Tarjoamme kaikki mainoslahjat ja logotuotteet kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä.

Lisää haluamasi tuote ostoskoriin ja tee tilaus. Asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun muutaman päivän kuluessa ja antaa tarjouksen toiveittesi mukaisesta toteutuksesta.

Vieritä sivua alas ja tutustu promotuotteisiimme.

Ludian_verkkokauppa_shopping-venture-g79b25f738_1280_pixabay

Digikumppani Ludia on kotimainen ja turkulainen markkinointipalveluita, myyntikoulutuksia ja promotuotteita myyvä mediatoimisto. Toimitamme tuotteet ja palvelut aina nopeasti ja sovituissa aikatauluissa. Hintamme ovat pysyvästi edulliset. Jos tarvitset suunnitteluapua, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Hyödynnä nyt verkkokaupan vaivattomuus ja tuo brändisi laadukkaasti esille.